Taşıyıcı Anne Nasıl Bulunur?

Yeni gelen bir yasayla Gürcistan’ da taşıyıcı annelik yasallaştı. Taşıyıcı anneliğin serbest kalmasıyla, ülkelerin de, taşıyıcı annelik yasak olan komşu ülkelerin gözü de, Gürcistan’ a çevrildi. Taşıyıcı annelik diğer ismiyle yumurta naklidir.

Taşıyıcı anne nasıl bulunur? Anne olmak isteyen ve bazı nedenlerden ötürü hamile kalamayan kadının yumurtası alınıp, eşinin spermiyle laboratuar koşulların da, döllenmesi sonucu, taşıması için başka bir kadına transfer edilme işlemine denir.

Gürcistan’ da taşıyıcı anne nasıl bulunur? Gürcistan’ da taşıyıcı annelik yasallaştıktan sonra çok kaliteli tüp bebek merkezleri doğru taşıyıcı anneyi bulmak için branşın' da, uzman doktorların kontrolünden geçtikten sonra onaylanıyor. Bulaşıcı hastalık taşımayan, 20-30 yaş aralığında ki, adaylar taşıyıcı anne olabiliyorlar. Taşıyıcı anne adayının tüm psikolojik testleri başarıyla geçmesi gerekiyor.

Taşıyıcı anne nasıl bulunur? Fiziksel olarak tüm tetkikler yapıldıktan sonra taşıyıcı annelik yapabileceğini kanıtlayan en iyi adaylardan seçiliyor. Sorulan sorulardan biri de, bebek taşıyıcı annenin genetiğini alır mı? Bebek biyolojik anne ve babasından gen alır. Taşıyıcı annenin oksijeni ve besini dışında biyolojik olarak anne ve babasının özelliklerini taşır.

Taşıyıcı Annelik İçin Sözleşmeler ve Yasal Şartlar

Gürcistan’ daki, tüp bebek tedavi merkezlerin de, yapılan taşıyıcı annelik sözleşmeleri için profesyonel avukatların hazırladığı yasal şartlar aile’nin ve taşıyıcı annenin zarar görmemesi adına titizlikle hazırlanıyor. Avukatların hazırladığı sözleşmeler her şeyin mükemmel bir süreçte ilerlemesi adına uygulanıyor. Birinci sınıf hukuksal destek ailenizin geleceğini tam anlamıyla garanti altına almak için hazırlanmaktadır.

Taşıyıcı anne nasıl bulunur? Doğru aday mıdır? Sorun yaşar mıyız? gibi endişelerinizi düşünerek hazırlanan sözleşmeler sayesin de, aileler kendilerini daha huzurlu hissediyorlar.

Taşıyıcı anneliğin serbest olduğu ülkeler de, doğan bebek biyolojik anne ve babanın’ dır. Yasal olarak kabul edilmeyen ülkeler de, bebek doğuran annenin olarak kabul edilir.

Taşıyıcı Annelik Yapan Kişiye Ücret Ödenir Mi?

Taşıyıcı anneliğin yasal olduğu ülkeler de, ücret ödeniyor, bazı kadınlar bu işlemi ücret karşılığın da, yapmak istemeseler de, gebeliğe ait masrafların, çalışamadığı sürenin telafisi için gebelik kıyafetlerinin masrafları haricin de, yasalar gereği de, taşıyıcı anneye belirli bir ücret ödenir.

Taşıyıcı annelik kavramı çoğu ülke de, hoş karşılanmasa da, insanlar kendi çocuklarına sahip olabiliyorlar. Evlat edinmek istemeyen, soylarının devam etmesini isteyen kişiler kendi embriyolarını başka bir kadının rahmine nakliyle bebek sahibi olabiliyorlar. Genç yaşta rahimini kaybetmiş veya başka hastalıklar yüzünden bebek sahibi olamayanlar için çok büyük bir umuttur. Her kadın belli bir yaşa geldikten sonra anne olmayı ister. Genetik olarak eşi ve kendisinin özelliklerini taşıyacak bir bebek sahibi olmak için taşıyıcı annelik yolunu çare olarak gören kişilerin son umudu taşıyıcı annelik uygulamasıdır.