Yumurta Donasyonu Uzmanı

Yumurta donasyonu, hamile kalmaktan ümidini kesmiş ve tüp bebek tedavilerine yanıt alamamış kadınlara yapılan yumurta nakli işlemidir. Bu işlem, yumurtalarını tüp bebek merkezine bağışlamış olan bir donörün yumurtasını alıp, anne olmak isteyen adaya naklederek yapılmaktadır. Yumurta donasyonu uzmanının rehberliğinde, sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olmanız için en iyi yöntemlerden biridir. Bu sayede kendi bebeğinizi doğurur, emzirir ve anneliği yakından tadarsınız.

Kimlere Yumurta Donasyonu Uygulanır?

Yumurta donasyonu işlemi, tam da umudun kesildiği zaman ortaya çıkmaktadır. Anne olamayan kadınlar defalarca tüp bebek işlemine başvururlar. Acılı ve fazlaca maddiyatlı bu dönemden sonra başarısız olan bireyler için 2 yöntem vardır. Birincisi evlatlık edinmektedir. Evlatlık edinmek zor ve uzun süren bir dönemdir ve ileride de çocuğunuza açıklamanız zor olacaktır. İkinci yöntem ise yumurta donasyonu işlemidir. Yumurta donasyonu işlemi ekonomik bir işlemdir. Çocuğunuzu kendiniz doğurup büyütmek sizin için daha iyi olacaktır. Yumurta donasyonu uzmanı sizlere bu konuda en iyi şekilde yardımcı olur. Kısırlık sorunu olan, genetik kısırlığı olan, menopoza giren ve erken menopoz olan, yumurtaları alınmış olan ve genetik hastalığı olup da bebeğine geçmesini istemeyen kadınlar bu yönteme başvurabilir.

Yumurta Donasyonu Nasıl Yapılır?

Yumurta donasyonu uzmanı ile bu işlemi en sağlıklı ve en başarılı şekilde yaptırabilirsiniz. Yumurta donasyonu işlemi maalesef her ülkede yasal değildir. Bu işlem için en kaliteli ve başarılı ülkelerden biri Gürcistan'dır. Türkiye'de yumurta donasyonu ve sperm donasyonu yaptırmak isteyenler hemen yanı başımızda bulunan Gürcistan'a gitmektedirler. Burada bulunan tüp bebek merkezileri oldukça kalitelidir ve başarılı sonuçlar elde etmektedir. Ayrıca Gürcistan tercih ederler için güvenilir ve ekonomik olduğunu söyleyebiliriz. Bu işlemin nasıl yapılacağına gelecek olursak, yumurta donasyonu uzmanı öncelikle sizlere bu süreçte neler yaşanacağını anlatacaktır. Bu işlemde anne ve babaların en büyük sorusu doğacak çocuğun donörüdür. Doğacak çocuğun bütün hakları sizdedir ve yumurta donörü hiçbir zaman çocuğu tanımayacaktır. Tüm soru işaretleriniz giderildikten sonra, gerekli testler yapılır ve uygun donörler seçilir. Biyolojik olarak uygun donörler tanıtıldıktan sonra donör seçilir ve eş zamanlı olarak nakil işlemine geçilir. Bu işlemde, donörden alınan yumurta ve erkekten alınan sperm döllendirilir ve anne adayına nakil edilir. Embriyo, rahime yerleştirdikten sonra gözlem dönemi başlar ve gebelik oluştuysa anne ve baba olmaya hazırsınız demektir. Embriyo aktarım işlemi yapıldıktan maksimum 2 hafta sonra hamileliğiniz kesinleşecektir. Bu bilgiler eşliğinde yumurta donasyonu nasıl yapılır öğrendiniz.